50. juhlavuoden uutiset


Tanssi jatkuu kaikille oppilaillemme etäopetuksena 23.3.-

Poikkeusolojen aikana tanssitunnit jatkuvat ensi viikosta alkaen kaikille oppilaillemme etänä tietokoneen tai älypuhelimen välityksellä.

Olemme tehneet tämän helpoksi, osaat varmasti!

Jatketaan tanssimista, liikuntaa ja mukavaa yhdessäoloa etänä pysähdyksen ajan.

Tanssitunnit jatkuvat siis toistaiseksi etänä alla olevan lukkarin mukaan. Tunnit on suunniteltu kevään lukujärjestyksen mukaan. Voit osallistua mille tahansa tunneista ja toivottavasti tuletkin mukaan monelle niistä maksetun käyntimääräsi rajoissa.

Vinkkinä: Testaa tanssia myös lapsesi kanssa. Tunnit ovat avoinna kaikille nykyisille oppilaillemme.

Mitäs sinun tulee tehdä päästäksesi etätunneillemme mukaan? Se on helppoa. Laita Tanssitehtaan numeroon 0504016003 Whatsup-viestillä nimesi, s-postiosoitteesi ja mille tunnille tulet. Voit muuttaa tunteja. Saat sitten s-postitse aina viestin, kun tunti alkaa ja voit itse valita tuletko tunnille tanssimaan mukaan. Olemme tehneet tämän tosi helpoksi itsellemme ja sinulle. Osaat kyllä!

Maanantai

15.00-15.45 Tanssiakrobatia, 7-12 vuotiaat, Janikan tunti

16.00-16.45 Nykyjazz, sekataso nuoret ja aikuiset, Janikan tunti

17.00-18.00 Baletti, sekataso nuoret ja aikuiset, Janikan tunti

Tiistai

17.00-17.45 Nykytanssi, sekataso nuoret ja aikuiset, Irinan tunti

18.00-18.45 Jazz, sekataso nuoret ja aikuiset, Irinan tunti

Keskiviikko

15.00-15.45 Tanssiakrobatia, 7-12 vuotiaat, Janikan tunti

16.00-16.45 Nykyjazz, sekataso nuoret ja aikuiset, Janikan tunti

17.00-18.00 Baletti, sekataso nuoret ja aikuiset, Janikan tunti

18.10-18.30 Luova alkeisbaletti 4-7 vuotiaat, Janikan tunti. Ota oma barbi tai pehmolelu tunnille mukaan.

Torstai

17.00-17.45 Nykytanssi, sekataso nuoret ja aikuiset, Irinan tunti

18.00-18.45 Jazz, sekataso nuoret ja aikuiset, Irinan tunti

Perjantai

17.00-18.00 Baletti, jatkotaso nuoret ja aikuiset, Virvan tunti


Tiedote asiakkaillemme: Korona viruksen vaikutukset Tanssitehtaan toimintaan 17.3. alkaen


Seuraamme jatkuvasti tilannetta sekä viranomaisten ohjeistuksia. Otamme nykyisen tilanteen vakavasti. Siten voimme säästyä tartunnan edelleen leviämiseltä.

Suurin osa asiakkaistamme on käynyt meillä vuosia ja olette meille kuin perheenjäseniä. Presidentti Niinistö sanoi 13.3. 2020 twitter-viestissään viisaasti: ”Kun meille sanotaan, että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä. Nyt tarvitaan sellaista ajattelua, että minä en ole tässä yksin vaan olemme tässä joukolla. Toinen toisiaan tukemassa.”

Valtioneuvosto on päättänyt valmiuslain käyttöönotosta huomenna 17.3. Tämän johdosta on listattu toimenpiteitä, jotka otetaan käyttöön. Näihin kuuluu myös taiteen perusopetuksen tilojen sulkeminen ja lähiopetuksen peruminen ajalla 17.3. - 13.4.

Tunnit jatkuvat normaalisti 14.4.- mikäli tilanteeseen ei ole tullut muutoksia. Näin ollen olemme päätyneet myös pidentämään kevätkauttamme.

Tämän hetken tilanteen mukaan tanssitunnit jatkuvat tauon jälkeen normaalisti toukokuun loppuun saakka.

Toukokuun Kevätnäytös on siirretty pidettäväksi myöhempänä ajankohtana. Juhlanäytöksemme uusi ajankohta selviää ensi viikolla.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja juhlanäytöksen uudesta päivämäärästä nettisivuillamme, sekä some-kanavilla.

Olemme tilanteesta todella surullisia ja pahoillamme, mutta meidän täytyy toimia vastuullisesti. Tilanne on meille kaikille kovin ikävä.

Ymmärrystä, rakkautta ja hyvää vointia. Pitäkää hyvää huolta itsestänne. Nähdään pysähdyksen jälkeen.


Haku kisaryhmiin ja kaikille 8-13 vuotiaille avoin uusi Tanssiakrobatia tunti torstaisin

Tanssitehtaan uudet kisaryhmät hakevat innokkaita 8-20 vuotiaita mukaan. Oisko tämä sun tanssipolkusi? Haluatko esiintyä, kilpailla ja hioa tanssimuuvisi uudelle tasolle? Innostus riittää!

Tanssiakrobatia- kisaryhmä 8-13 vuotiaille. Keskiviikkoisin klo 16.15-17.15 ja kevään uutuustunti: Tanssiakrobatia torstaisin klo 16.15-17.15.

Nykyjazz- kisaryhmä 13-20 vuotialle. Keskiviikkoisin klo 18.00-19.15.

Täydennyshaut kisaryhmiin tammikuun ensimmäisillä tunneilla. Torstain uudelle tanssiakrobatia-tunnille voivat kaikki innokkaat 8-13 vuotiaat tulla uutenakin mukaan tanssimaan.


Tanssitehtaan upeaakin upeampi juhlavuoden projekti huipentuu Finlaysonilla Vooningissa pidettävään valokuvanäyttelyyn 10.11.-26.11.2020

Olemme niin innoissamme saadessamme kertoa miten juhlistamme tanssikoulumme merkityksellistä taivalta tamperelaisessa tanssissa. Juhlavuoden kunniaksi olemme saaneet yhteistyökumppaniksi aivan uskomattoman valokuvataiteilijan Jana Machackova-Oeyn.

Jana on ansioitunut tsekkiläisyntyinen freelance-valokuvaaja Tampereelta. Hän on valmistunut arvostetusta Shanghain Condé Nast Centeristä muotikuvaajaksi. Koulusta johon hänet valittiin ensimmäisenä ulkomaalaisena opiskelijana. Jana on työskennellyt erilaisissa valokuvaprojekteissa muotikuvaajana, henkilökuvaajana, dokumentaarikuvaajana, sekä ollut mukana erilaissa hyväntekeväisyyskampanjoissa. Jana työskentelee intuitiivisesti tallentaakseen tarinoita, hetkiä ja tunteita, jotka hän havainnoi kameransa läpi. Hänellä on taito löytää ihmisen karisma ja sisäinen kauneus kuviinsa.

Hänen kanssaan toteutamme ennennäkemättömän valokuvanäyttelyn Tampereen Finlaysonin Vooninkiin 10.11.-26.11.2020.

Kabanov Tanssitehdas tanssii pumpuliplikkojen jäljillä- ihan starana!

Balettikoulumme täyttää 50 vuotta. Juhlistamme merkityksellistä tanssitaivaltamme valokuvanäyttelyllä ja siihen syntyvillä tansseilla. Finlaysonin pumpuliplikat ovat tehneet tietä nykypäivän naisille. Liikunta on silti keskiössä työssäjaksamiselle. Kuvaamme tanssikoulun arkea ja juhlaa vuoden ajan. Taidekuvissa korostuu tanssijan persoona ja kaunis olemus. Tanssi on enemmän kuin yksi suoritettu kurssi. Tanssi on elämäntapa, joka tuo fyysistä hyvinvointia, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Yhdessä tekemisen riemua ja tavoitteita. Ei vain nuorena. Yhtä lailla viisikymppisellä on paljon odotettavaa. Meissä on voimaa, uskallusta, riemua ja menestymisen mahdollisuuksia. Kabanov Body Positive Tanssitehdas 50 vuotta. Ihan starana!

Kabanov Tanssitehdas tanssii pumpuliplikkojen jäljillä- ihan starana Finlaysonin Vooningissa, Väinö Linnan aukio Tampere, 10.11.-26.11.2020. Olemme innoissamme saadessamme olla mukana Finlaysonin alueen 200-vuotis juhlavuotta.


Annamme taiteen perusopetusta

Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta hyväksyi 7.6.2018 pidetyssä kokouksessaan

balettikoulumme uuden opetussuunnitelman.

Annamme jatkossakin taiteen perusopetusta Tanssitehtaalla.


Tanssi on se juttu

Olemme muuttaneet uusiin upeisiin tiloihin Klingendahliin, Hämeenpuiston varrelle.

Uusi osoitteemme on Pyhäjärvenkatu 5, 33200 Tampere. Sisäänkäynti suoraan Pyhäjärvenkadulta ( ei sisäpihalta).


Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2020 on alkanut. Voit ilmoittautua Tanssitehtaan toimistoon, puhelimitse tai lomakkeella.

ILMOITTAUDU NYT! »